Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Upphandling

Som statlig myndighet omfattas Riksrevisionens upphandlingar av Lagen om offentlig upphandling, LOU. Vi avropar i första hand de gemensamma statliga ramavtal som finns tillgängliga på den statliga inköpssamordningens webbplats. Om lämpligt avtal saknas gör vi en egen upphandling, i enlighet med våra interna styrdokument om upphandling. Det innebär till exempel att vi försäkrar oss om att du som leverantör följer lagar och betalar skatt.

Våra upphandlingar rör i första hand anskaffning av varor och tjänster till den egna verksamheten. Det kan till exempel handla om IT, grafisk produktion, kontorsmateriel eller utbildningar.

Annonsering av upphandlingar

Riksrevisionens pågående upphandlingar med underlag, villkor med mera finns att ta del av i vår upphandlingskatalog, som vi tillhandahåller via Opic.

Upphandlingskatalogen

Vill du veta mer?

Om du har frågor om Riksrevisionens upphandlingar är du välkommen att kontakta Riksrevisionens rättsavdelning via formuläret nedan.

Uppdaterad: 07 oktober 2019

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?