Riksrevisionen logotype
Riksrevisionen logotype

Ett meningsfullt arbete

På Riksrevisionen får du möjlighet att arbeta med angelägna frågor, delta i samhällsutvecklingen och bidra till demokratisk insyn – ett meningsfullt arbete där dina iakttagelser ligger till grund för förändring, diskussion och beslut som faktiskt påverkar Sveriges medborgare. Riksrevisionen erbjuder kvalificerad kompetensutveckling, möjligheter till internationellt arbete och en mix av självständigt ansvar och arbete i team. Välkommen med din ansökan!

På Riksrevisionen får du möjlighet att arbeta med angelägna frågor, delta i samhällsutvecklingen och bidra till demokratisk insyn – ett meningsfullt arbete där dina iakttagelser ligger till grund för förändring, diskussion och beslut som faktiskt påverkar Sveriges medborgare.

Revisorer diskuterar kring arbetsbord.

Lediga jobb

Bevaka nya lediga tjänster

Anmäl dig till vår e-postprenumeration för att få information om nya lediga tjänster som aviseras på Riksrevisionens webbplats. Prenumerationsregistret hanteras av ReachMee, ett rekryteringsverktyg som tillhandahålls av en extern systemleverantör. Genom att anmäla dig medger du hantering av dina personuppgifter.

Prenumerera

Uppdaterad: 08 mars 2018

Kontakta

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan.

Vad handlar din fråga om?
Multiple selection