Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Remissvar

Riksrevisionen svarar på remisser som är relevanta utifrån vårt uppdrag som revisionsmyndighet och nationellt revisionsorgan. Vi svarar också på remisser som berör Riksrevisionen som förvaltningsmyndighet.

Vi svarar på alla remisser från Riksdagsförvaltningen. Vi kan också välja att svara på remisser från både svenska och utländska myndigheter och andra organisationer.

Vi kan svara på remisser som berör till exempel revision och redovisning, styrning och kontroll av offentlig verksamhet, eller sakområden inom statlig förvaltning som vi har erfarenhet av genom våra granskningar.

Nedan hittar du alla Riksrevisionens svar på remisser från de senaste åren.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

Äldre remisser

För tidigare lämnade remissvar hänvisar vi till vår registratur. Använd kontaktformuläret nedan och berätta vad du söker.

Uppdaterad: 20 maj 2024

Kontakta oss

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?