Riksrevisionen logotype
Riksrevisionen logotype

Träffa våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Riksrevisionen? Här berättar några av våra medarbetare om vad de gör, varför de jobbar på Riksrevisionen och hur de har utvecklats.

Hos oss finns drygt 300 medarbetare. Vi har centralt belägna kontor i Stockholm, Uppsala och Jönköping. På huvudkontoret i Stockholm finns medarbetare som arbetar med hela vår verksamhet, medan medarbetarna på de övriga kontoren enbart arbetar inom den årliga revisionen.

Mikaela, porträtt.
Mikaela, porträtt.

Mikaela, uppdragsledare inom årlig revision

Mikaela är uppdragsledare inom den årliga revisionen. Hon är med och granskar om myndigheternas årsredovisningar följer föreskrifterna, om de ger en rättvisande bild och om resurserna har använts enligt de villkor och föreskrifter som finns.

Intervju med Mikaela

Isolde, porträtt.
Isolde, porträtt.

Isolde, praktikant inom effektivitetsrevision

Varje vår- och hösttermin tar Riksrevisionen emot praktikanter inom effektivitetsrevisionen. Isolde, som går sista terminen på det statsvetenskapliga mastersprogrammet vid Uppsala universitet, är en av de studenter som har valt Riksrevisionen som praktikplats.

Intervju med Isolde

Peter, porträtt.
Peter, porträtt.

Peter, internationell rådgivare

Peter jobbar på internationella avdelningen, där han samordnar samverkansinsatser på nordisk och global nivå. Att vara kontaktyta mellan Riksrevisionen och dess omvärld kräver ett stort nätverk och kunskaper om både vår verksamhet och revisionsmyndigheter i andra länder.

Intervju med Peter

Emelie, porträtt.
Emelie, porträtt.

Emelie, effektivitetsrevisor och projektledare

Emelies uppdrag är att bedöma resultatet av statliga insatser och se om skattepengar används effektivt. Genom det jobb hon och hennes kollegor gör får politiker, myndigheter och allmänheten oberoende information om hur staten fungerar.

Intervju med Emelie

Uppdaterad: 21 augusti 2019

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?