Riksrevisionen logotype
Riksrevisionen logotype

Rekryteringsprocessen

Ansökan

Du hittar våra lediga tjänster inom Riksrevisionen här på vår webbplats. När du hittat ett arbete som du tror skulle passa dig, skickar du in en ansökan via rekryteringssystemet ReachMee. Genom att registrera din ansökan i databasen ger du ditt medgivande till hantering av dina personuppgifter.

Intervjuer, arbetsprov och referenser

Vi har som mål att senast två veckor efter sista ansökningsdag börja kalla till intervju. Vi håller oftast minst två intervjuer i våra rekryteringar. I vissa fall vill vi att du som sökande ska genomföra ett arbetsprov. Vi tar även referenser i rekryteringsprocessens slutsteg.

Återkoppling

Om du inte går vidare i rekryteringsprocessen får du ett e-postmeddelande, antingen i samband med första urvalet eller när tjänsten är tillsatt. Om du har varit på intervju kontaktar vi dig personligen.

Logga in eller registrera dig

För att få överblick över dina ansökningar kan du skapa ett konto hos ReachMee. Du kan också skapa kontot i efterhand om du använder samma e-postadress som vid din ansökan.

Logga in

Uppdaterad: 06 mars 2018

Kontakta

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan.

Vad handlar din fråga om?
Multiple selection