Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Pressbilder

Här finns nedladdningsbara högupplösta bilder på riksrevisor Helena Lindberg. Fotografierna får fritt användas i redaktionell/journalistisk produktion men inte i reklam eller marknadsföring. Samtliga bilder tagna av Frida Ström om inget annat anges. Ange fotografens namn vid publicering. Vid önskemål om pressbilder av andra medarbetare, kontakta vår pressekreterare på telefon 08-5171 4004 eller använd kontaktformuläret i sidfoten. 

Helena Lindberg

Helena Lindberg porträtt inomhus
Helena Lindberg samtal vid kaffebord
Helena Lindberg intervjuas
Helena Lindberg leder möte
Helena Lindberg talar i telefon
Helena Lindberg i trappa

Riksrevisionens logotyp

Riksrevisionens logotyp får endast användas med vårt medgivande. Vi medger användning först och främst i de fall Riksrevisionen står som avsändare för information, till exempel i samband med konferenser och mässor där vi deltar. Vid frågor använd kontaktformuläret i sidfoten.     

Riksrevisionens logotyp: Ett stiliserat öga med bock i mitten
Riksrevisionens logotyp i svartvitt: Ett stiliserat öga med en bock i

Uppdaterad: 14 augusti 2020

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?