Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Riksrevisionens granskningsplan 2020/21

Varje år upprättar Riksrevisionen en granskningsplan för det kommande året. I granskningsplanen redovisas en samlad bild av granskningens huvudsakliga inriktning för såväl den årliga revisionen som effektivitetsrevisionen.

Beställ publikation

Riksrevisionens publikationer kan beställas utan kostnad. Ange gärna din e-postadress om vi skulle behöva komma i kontakt med dig angående din beställning. Vanligtvis expedierar vi din beställning inom två arbetsdagar. Genom att skicka in en beställning till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Om granskningsplanen

Utifrån en övergripande risk- omvärldsanalys identifierar Riksrevisionen huvudsakliga risker för staten som bildar utgångspunkt för granskningen inom effektivitetsrevision och årlig revision. I granskningsplanen beskrivs dessa huvudsakliga risker, som också preciseras i konkreta riskområden. I bilaga 1 redovisas pågående och planerad granskning inom effektvitetsrevisionen.

Uppdaterad: 22 oktober 2020

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?