Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Riksrevisionens granskningsplan 2019/20

Varje år upprättar Riksrevisionen en granskningsplan för det kommande året. I granskningsplanen redovisas en samlad bild av granskningens huvudsakliga inriktning för såväl den årliga revisionen som effektivitetsrevisionen.

Beställ publikation

Riksrevisionens publikationer kan beställas utan kostnad. Ange gärna din e-postadress om vi skulle behöva komma i kontakt med dig angående din beställning. Vanligtvis expedierar vi din beställning inom två arbetsdagar. Genom att skicka in en beställning till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Om granskningsplanen

Granskningsplanen beskriver vilka områden som ska vara i fokus för att revisionens resultat ska bidra till en god resursanvändning och effektiv statsförvaltning. I granskningsplanen redovisas även några utvecklingsområden kopplat till den årliga revisionens granskning av myndigheters årsredovisningar. I bilaga 1 finns en sammanställning av riksrevisorernas ansvarsfördelning och i bilaga 2 presenteras pågående effektivitetsgranskningar uppdelade per utgiftsområde.

Uppdaterad: 17 februari 2020

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?